Logo   Prijava
Početak   Auto dileri   Auto servisi   Auto otpadi   Auto osiguranja   Auto škole   Auto perionice   Vesti   ABS Show
Postavi oglas   Auto Saloni   Auto gas   Auto delovi   Krediti / Lizing   Rent-a-Car   Taxi službe   Tuning Styling   Kontakt
 

MojaKola.net :: Cesto postavljana pitanja

MojaKola.net - [pomoc]
Pomoć

Kako da Vaš oglas bude u rotaciji na početnoj strani i na nekim unutrašnjim stranama?
Prilikom postavke oglasa, kao i prilikom izmene vec postojećeg oglasa, možete odabrati da Vaš oglas bude vidljiv u rotaciji na početnoj strani. Zahtev za rotaciju oglasa se nalazi u dnu ekrana za postavku ili izmenu oglasa.
Slika ispod ukazuje na stranu koju ćete nardenu videti nakon postavke ili izmene Vašeg oglasa. Na ovoj strani je detaljno objašnjena dalja procedura za postavku Vašeg oglasa.
Ukoliko niste završili proceduru zahteva za oglas u rotaciji, na Vašoj listi automobila se nalazi kratko uputstvo za završetak procedure.
Parkirani automobil?
Funkcija "Parkiraj auto" nije nepoznanica na auto portalima. Ono po čemu se razlikujemo od ostalih auto-portala kada je ova funkcija u pitanju je to što Vi ne morate biti registrovani da bi ste mogli koristiti ovu funkciju.
Na svim rezultatnim listama, kao i na detaljnoj strani o odabranom autu, nalazi se link "Parkiraj" koji nakon klika, smešta odbrani auto u Vašu listu parkiranih automobila.
Link za pregled i administraciju svih Vaših parkiranih automobila se nalazi u gornjem desnom uglu.
 
Moje pretrage?
Funkcija "+ Dodaj u moje pretrage" nije nepoznanica na auto portalima. Ono po čemu se razlikujemo od ostalih auto-portala kada je ova funkcija u pitanju je to što Vi ne morate biti registrovani da bi ste mogli koristiti ovu funkciju.
Nakon dobijanja rezultata pretrage čije ste kriterijume naveli na stranama za pretragu, u gornjem delu strane se nalazi plavi pravougaonik "Navigacija (klikni)". Klikom na ovaj pravougaonik, otvara se novi pod-meni u kome se nalazi link "+Dodaj u moje pretage" čijim klikom aktivirate akciju dodavanja Vašeg kriterijuma u Vašu listu pretraga.
Link za pregled i administraciju svih Vaših kriterijuma pretraga automobila se nalazi u gornjem desnom uglu.
Postupak korišćenja ove funkcije je objašnjen slikovito:

   

 

 Advertise Ads:

  Page Rank 

mojakola.net
PageRank